вторник, 1 јуни 2021

Вести

ВМРО-ДПМНЕ бара итна реакција и одговорност од сите засегнати и вклучени раководни лица и органи надлежни за Извештајот на УНЕСКО

По пет месеци криење на Извештајот на Реактивната комисија на УНЕСКО за состојбата на Охрид и охридскиот регион...