јуни 2021

Вести

Лазаревски: Планината Водно мора да биде заштитена во целост, екологијата и зеленилото мора да бидат на прво место на секој градоначалник

На денешната трибина организирана од ВМРО-ДПМНЕ на тема екологија се обрати Игор Лазаревски, кој зборуваше во...