понеделник, 31 мај 2021

Вести

Илиевски до Дерала: Што си направил ти како борец за човековите права за правата на граѓаните кои биле бесправно апсени, враќани во притвор со сомнителни службени белешки?

Вие сте борец за човекови права во Македонија, зошто не ги заштитивте луѓето на кои им беа прекршени човековите...