сабота, 29 мај 2021

Вести

Мицкоски од масовниот протест: Ако продолжи вака отустно да се однесува Заев и Владата на СДСМ, се плашам дека работата ќе се радикализира уште повеќе

Народот е револтиран и му е преку глава. Чашата ја прели именувањето на Кацарска за претседател на Уставниот суд....