петок, 28 мај 2021

Вести

Мицкоски: Спомнатата „СВ Инвест” каде Ковачевски сакал да се префрлат пари е свесно турната под стечај, проверен модел за пљачка и испумпување на пари

Во денешното издание на „360 степени” на Алсат М телевизија претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски истакна...
Вести

Мицкоски: Сакав да направам иронија за случајот рекет на Вице, не правам никаков чекор наназад, нема човек од кој се плашам, а најмалку од криминалната фамилија Заеви

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во емисијата „360 степени” на Алсат М телевизија околу својата...
Вести

Мицкоски: Парите од рекетот од РЕК, 250 илјади евра Ковачевски кажува да се предадат на Вице, овој рекет случај ми го соопшти сопственикот на рекетираната компанија

Уште пред би рекол три години зборувавме за оваа тема и зборувавме дека компанија блиска до фамилијата Заеви,...