четврток, 27 мај 2021

Вести

Стојкова: Граѓаните ја изгубија довербата во Владата, таа не е транспарентна и за договорите од стратешко значење дознаваме од странски медиуми

Граѓаните ја изгубија довербата во Владата која од опозиција ветуваше друга реторика, а тоа се гледа и од анкетите,...
Вести

Средното уметничко училиште со допис до МОН и Царовска: Нема да биде усвоена ниту една одлука на Наставничкиот совет, сè додека не се задоволат нашите барања

Средното уметничко училиште „Лазар Личеноски“ испрати допис до Министерство за образование и наука и до ресорната...
Вести

Mицкоски во Прилеп и Могила: Граѓаните се разочарани од погрешните политики на криминалната Власт на СДСМ на централно и локално ниво

Одржавме одлична средба со Месните комитети во Прилеп и Општинскиот комитет во Могила. Граѓаните се разочарани...
Вести

Муцунски: Владата на СДСМ е влада која што во делот на демагогијата и најавите е врвна, поради тесните партиски интереси, не ги гледа потребите на граѓаните

Владата на СДСМ е влада која што во делот на демагогијата и најавите е врвна, значи многу работи се ветени, но во...
Вести

Муцунски: Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ ќе предложи намалување на ДДВ за цената на струјата, граѓаните заслужуваат да живеат подобро

Ние иако постојано секоја година од Влада се најавува добра економска година, дека ова конечно ќе биде годината...