сабота, 22 мај 2021

Познати

Хрватска инфлуенсерка „крена прашина“ на социјалните мрежи: „Не прифаќам кафе или прошетка како опција за состанок, не сум куче“

Инфлунерсерката Корнелија Слуњски која ја следат речиси 60.000 луѓе на Инстаграм, изнела контроверзно мислење во...