петок, 21 мај 2021

Општини

Владев: Градоначалникот Велковски ветуваше многу проекти за афирмација на спортот, но ништо не резлизираше- на Свети Николе му треба промени

Свети Николе отсекогаш важел за град на спортот и имал врвни спортисти на национално и меѓународно ниво за што...