четврток, 20 мај 2021

Вести

Димитриеска Кочоска: Поскапувањето на струјата влијае врз зголемување на инфлаторната стапка, ВМРО-ДПМНЕ протестираше и укажа дека ќе има полош живот

Во Дневникот на ТВ Сител гостуваше Гордана Димитриеска Кочоска, член на Извршниот комитет на ВМРО – ДПМНЕ, која...
Вести

Стаменкоска Трајкоска: Власта е подготвена и криминал да направи, дури и по цена на погубните политики врз нашите деца како оваа образовна реформа

Пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ, Бети Стаменкоска Трајкоска вечерва во „Што не е јасно“ во Алфа телевизија, во однос...