среда, 19 мај 2021

Вести

Во Охрид отворена првата канцеларија на иницијативниот одбор за формирање листа на независни кандидати „ОХРИД ПРЕД СЕ“ (ФОТО)

Во Охрид вечерва беше отворена првата канцеларија на иницијативниот одбор за формирање листа на независни кандидати...
Храна и пијалаци

Дали имате проблеми со цисти и миоми? Мешавината од овие ДВА СОСТОЈКИ ќе ви помогне да се ослободите од нив засекогаш! (РЕЦЕПТ)

Многу ефикасна мешавина од домашни лисја и природен мед. Смесата најмногу се користи и се препорачува против цисти...