понеделник, 17 мај 2021

Вести

Ангеловски: СДСМ е киднапирана партија од страна на Заев, социјалдемократијата ја претвори во трговско друштво за пазарење

Јас многу долго време пишувам дека СДСМ е киднапирана партија од страна на Зоран Заев, ја киднапира социјалдемократијата,...
Вести

Ангеловски: Заев ќе ја фрли цела државата во оган, “хитлеровски“ ќе ја разнебити државата, за да не останат институции пред кои ќе треба да одговара

Претседателот на МААК Страшо Ангеловски вечерва на Алфа телевизија, во „Што не е јасно“ истакна дека револт во...