понеделник, 17 мај 2021

Вести

Стојковска Серафимовска: Не се прави реформа во образованието врз база на невладин сектор туку врз потребата на наставниците учениците и родителите

Во емисијата „Филибастер“ на радио Лидер гостуваше пратеничката од редовите од ВМРО-ДПМНЕ Велика Стојковска...
Вести

„Заев, Шилегов и Богдановиќ, по преспани мандати, познати само по афери и корупциски скандали, извршија увид во работа на 150 метри реконструирана улица“

ПРЕМИЕР И ДВАЈЦА ГРАДОНАЧАЛНИЦИ НА УВИД ВО РЕКОНСТРУКЦИЈА НА 150 МЕТРИ УЛИЦА. Вчерашниот настан во скопски Центар...