четврток, 13 мај 2021

Вести

Николоски: Поарди лошите политики на СДСМ и Заев, Македонија влегува во едно непосакувано сценарио поврзано со инфлацијата која наминува над 3%

Има една работа која што во јавноста некако не се спои со влечењето на овој петти пакет на мерки, а тоа е издавањето...