среда, 12 мај 2021

Вести

Стојаноска: Разговорот на Мицкоски со Туск и средбата со Сијарто се доказ дека ВМРО-ДПМНЕ повеќе работи на меѓународен план за Македонија отколку власта

Пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ Дафина Стојаноска, во нејзиното гостување во емисијата „Филибастер“ на радио Лидер...