недела, 9 мај 2021

Вести

„Дали првиот човек на РКЕ Бислимоски вели дека годинава нема да дозволи зголемување на цената на струјата, само заради локалните избори на есен?“

„НЕЗАВИСНИОТ“ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА И ВОДНИ УСЛУГИ- МАРКО БИСЛИМОСКИ НЕ ПРЕСТАНУВА...
Вести

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ на средби со граѓани во акцијата „Пратениците со народот“ – граѓаните разочарани од власта, живеат тешко, бараат промени

Во текот на денешниот ден пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ги продолжија посетите низ населените места низ Македонија...