сабота, 8 мај 2021

Вести

Во Македонија секој треба да има право на правично и фер судење, тоа го заслужуваат и лицата од „27 април“ со враќање на случајот на повторно судење

Во една демократска и правна држава, секој нејзин граѓанин, треба да има право на праведно, правично и фер судење....
Вести

Акцијата „Пратениците со народот“ продолжи во текот на денешниот ден, остварени средби со граѓани во повеќе места низ Македононија (ФОТО)

Акцијата на ВМРО-ДПМНЕ „Пратениците со народот“ продолжи и во текот на денешниот ден, а голем број на пратеници...