четврток, 6 мај 2021

Вести

Василевска: На Обвинителството му требаше 7 месеци за обвинетите од 27-ми април да подготви сценарио, да беа терористи ќе ги уапсеа следниот ден

Професорката Иванка Василевска, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ и пратеничка во Собранието, вечерва во Телма телевизија...