среда, 5 мај 2021

Вести

Николоски: Додека земјите од регионот МАСОВНО се вакцинираат, најодговорните за корона кризата во Македонија земаат ПРОВИЗИИ за набавка на вакцини

Додека земјите од регионот МАСОВНО се вакцинираат, најодговорните за корона кризата во Македонија земаат ПРОВИЗИИ...