вторник, 4 мај 2021

Вести

Арсовски: Црвенковска е донесена да го чисти криминалот на Заев, очигледна е нејзината поврзаност и на нејзиното семејство со СДСМ

Во врска со назначувањето на Павлина Црвенковска како Претседател на Судскиот совет, портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ,...