вторник, 4 мај 2021

Вести

Власта на Заев на секој начин се обидува да го избрише Гоце Делчев: Веќе три години не се доделува престижната награда која го носи неговото име

Власта на Зоран Заев на секој начин се обидува да го избрише македонскиот револуционер и борец за слобода Гоце...
Вести

Калајџиев за изјавата на Пендаровски: Ако сметал дека имало неправда во судењата за 27-ми април, има уставно право да ги помилува

Професорот по кривично право Гордан Калајџиев, вечерва во „Неделен брифинг со Сотир Костов“ во врска со изјавата...
Вести

Адвокат Давидовиќ за судењето за 27-ми: Судењето е доказ дека еднаквост пред законите нема, правдата е селективна, судството е политизирано

Адвокатот Звонко Давидовиќ вечерва во „Неделен брифинг со Сотир Костов“ истакна дека случајот со 27-ми април...