недела, 2 мај 2021

Вести

ОВА МОЖЕ ДА Е КРАЈ НА НАШАТА ПЛАНЕТА И НАШЕТО ПОСТОЕЊЕ: Научниците стравуваат од ова, еве што значи овој вселенски земјотрес (ВИДЕО)

Во екваторијалниот регион на сончевата атмосфера се појави дупка, која испушта сончеви честички, наведоа истражувачите,...