вторник, 27 април 2021

Вести

Пауновски: Патот на одбрана на интегритетот и професионалноста на институцијата со која раководев не наидоа на разбирање од премиерот

Разрешениот директор на ДПИ, Стојко Пауновски на својот Фејсбук профил изрази огромна благодарност до сите граѓани...
Вести

Бројот на починати можеше да биде многу помал: Колку македонски граѓани ја загубија битката со коронавирусот од почетокот на пандемијата?

Според најновиот извештај од Министерството за здравство, во Македонија од почетокот на пандемијата досега како...