понеделник, 26 април 2021

Вести

Мицкоски: Кацарска што ги судеше по сто години уставобранителите, Заев ја унапреди во уставен судија, очигледна е монтираноста на случајот

Во минатото тоа се потврди како судска пракса кога се враќаше случајот Сопот, Монструм затоа што така лажеше Зоран...