среда, 21 април 2021

Вести

Инспекторатот во служба на авторитаризмот: Сите видоа прекршување на законите од двајцата пратеници, но не и Државниот инспекторат за труд

Власта повторно им даде до знаење на граѓаните дека во земјава, законите не важат подеднакво за сите, односно дека...
Регион

Амбасадорката на САД во Албанија по инцидентот во Елбасан побара спроведување истрага и воздржаност од Мета, Рама и Баша

По вооружениот инцидент кој попладнево се случи во албанскиот град Елбасан, при што беше убиен активист на владејачката...
Регион

Македонско друштво „Илинден“-Тирана: Воведениот карантин за секој кој влегува од Македонија во Албанија избрзана и погрешна одлука

Македонско друштво “Илинден”-Тирана, oдлуката на Техничкиот комитет на експерти за карантин на секое лице што...
Познати

Додека ги местеше своите атрибути, нејзиното ново момче се криеше: Ова е трет богат наследник со кого е во врска во последните неколку месеци (ФОТО)

Софија Ричи (22) е видена во друштво на разни мажи во последните неколку месеци откако ја раскина бурната врска...