понеделник, 19 април 2021

Вести

Мицкоски: Политичарите треба да се слуги на граѓаните, а театарот во Собрание е фрустрација која се крши на грбот на граѓаните

Во вечерашното издание на дебатната емисија на ТВ Клан гостуваше претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски...