недела, 18 април 2021

Вести

За некого мајка, за некого маќеа: Граѓаните прашуваат зошто за нивните трагедии важат законите, а за пратениците ниту еден закон! (ФОТО)

Граѓаните се повеќе се гневни на денешниот скандал кој го предизвикаа двајцата пратеници на власта кои дојдоа...
Познати

Сакаше да го следи светскиот тренд, но сите ја покажуваа со прст: Пријовиќ повеќе личи на кинеска кралица отколку на пејачка (ФОТО)

Не е тајна дека скоро сите ѕвезди и славни личности користат различни уметоци (познати како клипсови) за да ја...