петок, 16 април 2021

Вести

Мицкоски: Се чув со Јанша тој негира дека е кретор на документ за промена на границите, но ми спомна дека за некаков сличен документ разговара Заев, еве нека кажат за што станува збор

Јас денеска разговарав со премиерот на Словенија, господинот Јанша бидејќи сме ете и пријатели, тој пак друго...