среда, 7 април 2021

Вести

Калајџиев: Обвинителството злоупотребува одредени постапки со замрзнување имоти, притворања, рекетирања и постои политичка и правна злоупотреба

Универзитетскиот професор по право Гордан Калајџиев вечерва во Топ тема на Телма телевизија истакна дека во одредени...