среда, 7 април 2021

Вести

Калајџиев: Политичарите да си ја гледаат работата и нека бараат вакцини, а нека кренат раце од судството, да се престане со притисок кон судиите и приказните за чистка

Не сум подджувач на приказната чистка во судството, тоа е притисок, судството треба да се остави, затоа што политичарите...