вторник, 6 април 2021

Вести

Чулев со одговор до Спасовски: Треба да поднесеш оставка затоа што ти оставив комплетирана истрага, а ти една година не презема ништо

Недозволиво е земја членка на НАТО и претендент за членство во ЕУ да дозволи со години да биде сериозна логистичка...