сабота, 3 април 2021

Вести

Велика Британија вакцинирала 18 милиони со „Астра Зенека“: Регистрирани се 7 смртни случаи од тромбоза, засега не е потврдена поврзаност со вакцината

Британските власти досега вакцинираа над 18 милиони лица, а кај 30 се појавило згрутчување на крвта. Кога станува...