сабота, 6 март 2021

Вести

Димовски: Со денешното отворањe за можноста за формирање Влада на национален спас, се покажа дека гласањето на (само)доверба е со краток рок!

Денешното отворање на условената можност за формирање заедничка или Влада на национален спас само покажа дека...
Вести

Мицкоски до власта и нејзините лакеи: Единствен начин да се спасите од мене е да не се разбудам утре или денот потоа, па да најдете содветен соговорник

Денес ги видовме со сета своја немоќ како на отворена сцена се обидуваат византиски убедени од своите лакеи (поранешни...