петок, 5 март 2021

Вести

„За каква контрола на ситуацијата зборува Филипче кога освен несигурната најава од 3000 дози руска вакцина, која во декември ја одби, нема датум за ниту една друга набавка“

Ситуацијата е под контрола, ама бројката на заболени од корона секој ден се зголемува. Ситуацијата е под контрола,...