среда, 3 март 2021

Вести

Тасева: Владата треба да знае дека извештајот на „Транспаренси“ не е заснован на перцепција туку на реални показатели и индикатори

„Кога и да се објавеше индексот секогаш одеше како коментар од Владата дека тоа е само перцепција. И тоа така остануваше....