сабота, 27 февруари 2021

Вести

Костовски до Смилевски: Кога веќе ништо добро не направи за општина Бутел, немој да го уништуваш и тоа што го имаме

Кога веќе ништо добро не направи за општина Бутел, немој да го уништуваш и тоа што го имаме. Велимир Смилевски ”Градоначалникот”...
Вести

Заев преку Георгиевски предлага да прифатиме дека македонските револуционерни организации наместо македонски користеле бугарски јазик

И конечно имам и предлог со кој може да го затвориме и проблемот со јазикот. Македонската страна да признае дека...
Вести

Дали Заев преку Георгиевски пушта пробен балон: Бугарија да ја признае македонската нација како нација која настанала по 1944 година

Екс премиерот Љубчо Георгиевски, на Фејсбук гo коментираше актуелниот македонско-бугарски спор. -Гледам дека Македонско-...