среда, 24 февруари 2021

Скопје

Од викендов казни за несовесните посетители на ЗОО Скопје: Забрането е хранење на животни, децата треба да бидат под надзор…

Инспектори и комунални редари ќе ги казнуваат несовесните посетители на скопската зоолошка градина. Во сабота...
Вести

Адвокат Јошевска Анастасовска: Нема одговорност пред законот, буквално сите принципи на владеење на правото се прекршени, прејдовме во авторитарен систем

Во вечерашното издание на „Топ Тема“ на Телма телевизија, гостуваше адвокатката Сузана Јошевска Анастасовска...