вторник, 23 февруари 2021

Вести

Пешевска: Oсвен македонско, не поседувам никакво друго државјанство- Джамбазки што поскоро да прифати дека постои Република Македонија во која живее македонски народ

Претседателката на Унијата на Жени на ВМРО-ДПМНЕ Жаклина Пешевска со реакција на објава на бугарскиот политичар...