вторник, 26 јануари 2021

Вести

Јорданов до Петровска: Според закон не е предвидено ниту една институција во државата да има врзан потпис, а не пак за попис, манипулирате со јавноста

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Иван Јорданов вечерва во „Објектив“ на МТВ и посочи на Славјанка Петровска од СДСМ...
Вести

Јорданов: Оваа Влада во првите 100 дена има најмалку доверба во историјата на Македонија, граѓаните не веруваат дека пописот ќе биде веродостоен

Живееме во време кога граѓаните ја оценуваат работата на актуелната Влада, па во првите 100 дена имаат најмалку...
Вести

Силјановска Давкова: Кај нас има нешто што никаде го нема, ќе се попишуваат лица на привремена работа или престој, а ниту се таму привремено ниту за кус престој туку се засекогаш

Кај нас има нешто што никаде го нема. Ќе се попишуваат лица на привремена работа или престој, а ниту се таму привремено...