понеделник, 25 јануари 2021

Вести

Стоиљковиќ: Пописот власта го турка на сила, бројките се однапред договорени за да бидат потиснати одредени заедници, владата да го повлече пописот

Проблемот настанува во моментот кога државата ќе реши една пописна операција да ја спроведува на сила. Во моментов...
Вести

Василевска: Измената на образовниот систем од страна на Царовска не е за да се поправи образованието, туку да се исполнат желбите на други држави, ветени од Заев

Во вечерашното издание на дебатната емисија “Јади Бурек” кај Јанко Илковски на ТВ Сонце гостуваше пратеничката...
Вести

Димитриеска-Кочоска:Повеќе бруто инвестиции имало во 2001-ва година за време на воен конфликт, отколку денес – тоа значи дека се нема доверба во државата

Гордана Димитриеска-Кочоска член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ во вечерашното издание на “24 Анализа” на 24 Телевизија...