недела, 24 јануари 2021

Скопје

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов не мрдна со прст за решавање на аерозагадувањето, запрепастувачки фотографии – Скопје се гуши

Скопје се гуши, утро 24 јануари 2021 година. Шилегов ветуваше чист воздух за сите, епилогот низ фотографии покажува...
Вести

Муцунски: Водењето на преговорите со Бугарија само за идентитетските прашања, го покажува аматеризмот на власта во секој степен на владеење

Разговорите кои се случуваат со Бугарија а се само за идентитетски прашања се уште еден доказ за аматеризмот на...