сабота, 23 јануари 2021

Познати

Откако се преселија во ова луксузно здание заборавија на Белата куќа- Иванка Трамп има дом за кој сонуваат сите богаташи (ФОТО)

Иванка Трамп, сопругот Џаред Кушер и нивните три деца се преселија од Вашингтон на Флорида, а како што пренесува...