среда, 13 јануари 2021

Вести

Мисајловски: Пописот кој Заев сака да го спроведе не смее да се случи, тој ќе биде фингиран и нереален, ВМРО-ДПМНЕ тоа нема да го дозволи

Во вечерашното издание на дебатната емисија “Што не е јасно?” гостуваше потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ,...
Вести

Мисајловски: Бришењето на историјата од образовниот систем е еклатантен пример за распродавањето на националните интереси, тоа не смее никако да се дозволи

Во вечерашното издание на дебатната емисија “Што не е јасно?” гостуваше потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ,...
Вести

Мицкоски: Кога Владата за своите во Штип е мајка, а за народот во Вевчани маќеа, народе запомни го денот кога пуштија полиција на народ, пораз, па одговорност за сите од власта

Кога Владата за своите во Штип е “мајка”, а за народот во Вевчани “маќеа”. Кога Владата цензурира критика...