вторник, 12 јануари 2021

ТВ и Филм

Елена Миленковска во нов обид во „Ѕвездите на Гранд“: Жирито ја стави во непријатна ситуација каква не ни замислуваше (видео)

Многумина се сеќаваат на учеството на македонската пејачка Елена Миленковска во „Ѕвездите на Гранд“ во изданието...