понеделник, 11 јануари 2021

Вести

Трипуновски: Револт ме обзема кога ќе видам како чесни и работливи земјоделци наидуваат на сопки од системот на секој чекор

Револт ме обзема кога ќе видам како чесни и работливи земјоделци наидуваат на сопки од системот на секој чекор. Институциите...