четврток, 7 јануари 2021

Занимливости

Еве зошто новогодишната елка во вашиот дом треба да остане украсена што подолго – научниците идентификуваа еден интересен факт!

Празнични украси не прават среќни! Така велат научниците и треба да се почитува. Декорациите за Божиќ создаваат...