сабота, 5 декември 2020

Вести

Нацев за Курир неколку месеци откако се потврди мега скандалот во Министерството за одбрана: Барам само јавноста да ја согледа вистината

Власта предводена од СДСМ по „стоти пат“ докажа дека ја потценува интелигенцијата на народот и јавноста. Овие...