петок, 4 декември 2020

Вести

Ѓорчев: Македонија победила многумина, Македонија ќе го победи и Заев, доаѓа времето за неговата оставка и подобри денови за македонскиот народ

На вечерашниот протест во Велес против погрешните политики на власта „Оставка на Заев, слобода на народот“ се...
Вести

Босилово и Неготино со порака до СДСМ: Не си играјте држава, престанете со лошите политики и сите комплентно на чело со Заев дајте си оставки

Продолжуваат протестите на ВМРО-ДПМНЕ под мотото “Сега за да не биде предоцна, оставка на Заев” вечерва во...
Вести

Граѓаните во Пробиштип, Крива Паланка и Свети Николе порачаа дека Македонија не е лист хартија да се брише како што на власта и одговара

На вечерашните протести во Пробиштип, Крива Паланка и Свети Николе бараат оставка на власта затоа што Македонија...