среда, 2 декември 2020

Вести

Мицески: Поднесовме амандмани произлезени од потребите на граѓаните меѓу кои и за набавка на комјутери за учениците и за нови 50 амбуланти возила

Во емисијата “Економски магазин,, каде тема на разговор беа амандманите предложени од опозицијата за буџетот...