понеделник, 23 ноември 2020

Вести

Мицкоски: Ако Заев има чисти намери, ајде во Собранието да изгласаме резолуција со која ќе ги забетонираме позициите за заштита на идентитетот и јазикот

Вечерва во централниот дневник на телевизија Сител гостуваше претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски....
Вести

Мицкоски: Прво што треба да се направи е оние кои имаат концесии кон Бугарија да не преговараат за ова најчувствително прашање, освен историјата, јазик преговарале и за бизнис

Прво што треба да се направи во контекст на прашањето со Бугарија е тоа сите кои имаат концесии на преговарачката...
Вести

Мицкоски: Со право луѓето поради политиканството на власта сметаат дека луѓето се борат за живот,а политичарите се борат за власт

Христијан Мицкоски во своето гостување во вестите на Сител зборуваше за кое е решението да се надмине целата оваа...
Вести

Мицкоски: Политиките на владата не донесоа или бездна или втора бездна, воведуваат кризна состојба, а организираат избори

Нас ни треба стручна комисија за време на оваа корона криза. А што направи владата, политиките на владата не донесоа...