сабота, 21 ноември 2020

Вести

Загриженост кај родителите и пациентите со други болести поради пренаменувањето на одделенија во охридската болница во ковид центри

Епидемиолошката состојба во Охрид е сложена и загрижувачка. Капацитетите се преоптеретени, а за да се обезбедат...